mijn vrouw overrompeld

Ik liet het een paar weken rusten en vond toen een stadsgenoot op een sexforum met wie ik een afspraak maakte ter kennismaking. Ik ontmoette de jongeman een paar dagen later bij een Van der Valk motel in de buurt en het klikte meteen tussen ons. We spraken een avond en een tijd af waarop hij en ik (beiden bisex) elkaar zouden ontmoeten om de zaak verder uit te werken. Ik pikte Erik op en we reden naar een verlaten parkeerplaats.
Ik legde hem mijn plannetje voor en het bleek dat we beiden een stijve kregen van het gesprek er over alleen al. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en begon me af te trekken. Erik deed direct mee en toverde een heel grote paal uit zijn broek. We hielpen elkaar met aftrekken en we geilden elkaar op over ons plannetje met Susan.
Twee avonden geleden hadden we lang TV gekeken en we dronken samen een hele fles rode wijn. Ik schrok op en zei dat ik nog met de hond uit zinspeelde op een geile ontvangst bij thuiskomst. Susan glimlachte begrijpend en verdween naar boven terwijl ik door de keukendeur met Woef verdween.
Ik kwam het parkje in en zag een in het donker een figuur op het bankje zitten. Ja hoor, Erik was er. Hij zat met een lange jas over zijn knieƫn maar toen hij zag dat ik het was, sloeg hij de jas open en toonde zijn blote paal. Ik boog me voorover en nam zijn eikel even in mijn mond. Erik pakte mijn kruis beet en trok mijn rits naar beneden. Hij vist mijn paal en ballen er uit en viel aan op mijn erectie. Zo maakten we elkaar gek zonder klaar te komen. De hond ging er rustig bij liggen.

Ik liet het een paar weken rusten en vond toen een stadsgenoot op een sexforum met wie ik een afspraak maakte ter kennismaking. Ik ontmoette de jongeman een paar dagen later bij een Van der Valk motel in de buurt en het klikte meteen tussen ons. We spraken een avond en een tijd af waarop…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *